PastaXPasta

PastaXPasta és una associació sense ànim de lucre que neix el 2016 al Prat del Llobregat. Elaborem pasta fresca artesana que servim a diverses cooperatives de consum i també a botigues i restaurants. Disposem d’obrador, i de tota la infraestructura necessària per oferir serveis de càtering en diversos esdeveniments i foodtruck per anar a Festivals.

El nostre interès per l’alimentació sana i saludable, juntament amb la nostra experiència en el sector de la restauració, ens ha permès experimentar amb aliments funcionals (cúrcuma, espirulina, remolatxa, clorel·la…) fins a obtenir la combinació de pastes de qualitat que actualment oferim.

PER QUÈ ÉS ÚNICA LA NOSTRA PASTA?

 1. Perquè l’elaborem amb farines ecològiques de primera qualitat.
 2. Perquè conté aigua de mar procedent d’Eivissa i Formentera. Aquesta és la manera més sana de salar els aliments, i a més afavoreix la qualitat del producte i n’augmenta el valor nutricional.
 3. Perquè no té ou. Per tant, és apta per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies a l’ou i per a les veganes.

Actualment, oferim diversos formats de pasta en cinc varietats diferents: 

 1. De blat
 2. D’espirulina i clorel·la
 3. De cúrcuma i pebre
 4. De remolatxa
 5. De cigró

A més, elaborem pasta personalitzada, adaptada a les necessitats i als gustos dels clients, afegint-hi altres ingredients.

ELS NOSTRES INGREDIENTS INVISIBLES

 1. Economia social i solidària. Creiem en la transformació social a partir de l’activitat econòmica.
 2. Arrelament al territori. Ens connectem amb el teixit social del Prat a través de vincles amb diverses cooperatives i proveïdors del municipi.
 3. Sobirania alimentària. Utilitzem productes ecològics per donar suport als productors que practiquen una agricultura respectuosa amb la natura.
 4. Compromís amb el medi ambient. Apostem pel residu zero, prioritzem la reutilització dels envasos i la compra de productes de segona mà, i seguim els principis de la permacultura.
 5. Sostenibilitat de la vida. Volem viure dignament: volem gaudir de la feina i conciliar-la amb la nostra vida personal. 

SOM DE BONA PASTA

Direcció:

c. Primer de maig, 5C. 08820 El Prat de Llobregat

Mail:

pastaxpastabio@gmail.com

Telèfon:

681608451